Desinfecterende handgel


Handen wassen zonder water en zeep!

Alcohol handgel DaklaSept is een zachte frisse desinfecterende hand gel op basis van 70% alcohol met terugvettende bestanddelen zoals Cetiol HD. Het voorkomt uitdroging van de huid en geeft geen allergische reacties (dermatologisch getest). Ideaal om de handen te desinfecteren in plaats van het met water en zeep wassen. Inhoud: 75 ml of 125 ml of 500 ml

In het dagelijks leven komen onze handen regelmatig in contact met voorwerpen die bijzonder veel bacteriën en virussen bevatten. Helaas zijn deze bacteriën en virussen niet met het blote oog zichtbaar terwijl ze wel degelijk aanwezig zijn.

Bacteriën en virussen zijn de laatste tijd veel in het nieuws gekomen door ziektes als het Mexicaanse griep virus. De verspreiding van veel ziektekiemen gebeurt via handen en voorwerpen die aangeraakt worden met de handen. Men is daarom op zoek naar efficiënte middelen om zich zo goed mogelijk te beschermen tegen bacteriën op deurknoppen, telefoons en sanitaire voorzieningen, zonder vreemde accessoires als mondkapjes of latex handschoenen, en zonder de huid uit te drogen.