U bent hier:

Voorwaarden


Voorraad:

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, krijgt u direct na uw bestelling bericht. Uiteraard zullen wij zoeken naar een passende oplossing.

Verzendkosten:

De order- en verzendkosten bedragen € 14,50 voor orders onder de € 250,00. Order boven de € 250,00 worden franco geleverd in Nederland.


Online betaling:

Bij weborder met een online betaling worden de goederen die voor 12.00 uur besteld zijn, dezelfde werkdag uitgeleverd. U kunt de goederen binnen 3 werkdagen verwachten.

Op rekening:

De order dient te worden geaccepteerd door Minigrip Nederland bv. Indien wij de order niet op rekening accepteren, wordt u binnen een halve werkdag gebeld door de Customer Service van 123envelop. Zonder tegenbericht wordt de order geaccepteerd en uitgeleverd.

Bij weborder met  op rekening worden de goederen die voor 12.00 uur besteld zijn, dezelfde werkdag uitgeleverd. U kunt de goederen binnen 3 werkdagen verwachten.

Levering:

De goederen worden verstuurd met DHL. Er dient iemand aanwezig te zijn.

Particulier:

Gelieve online te betalen. Vul op het afleveradres in waar iemand aanwezig is tijdens kantooruren om de goederen in ontvangst te nemen, bijvoorbeeld uw werkadres.

Ruilen:

De geleverde goederen kunnen na overleg met de Customer Service op uw kosten teruggestuurd worden. Indien de goederen onbeschadigd in ons magazijn binnen komen, wordt 90 % van de goederenwaarde  gecrediteerd en teruggestort.

Kortingen:
Kortingen gelden alleen op online bestellingen.